Med grillet kylling, asiatiske pannekaker, grønnsaker og hoisinsaus får du hverdagsluksus på 1-2-3!
Noe av det beste jeg vet om er å bestille «crispy duck» på restaurant, men med små barn blir det litt for lenge mellom hvert restaurantbesøk, og i blant kan jeg få skikkelig craving etter «crispy duck». Da er det godt å vite at redningen ikke er langt unna, men kan lages hjemme og det på under 10 minutter!
Kjøp vårløk, agurk, ferdige asiatiske pannekaker og hoisin-saus i en etnisk butikk og løp innom en butikk som selger varm grillet kylling, så har du det du trenger til en skikkelig kosekveld midt i uka.
TIPS: Små asiatiske pannekaker får du kjøpt i etniske butikker eller i frysedisken på velassorterte dagligvarebutikker. De holder seg godt i fryseren og tines fort på kjøkkenbenken.
Du trenger:
1 ferdig grillet kylling
1 agurk
3 vårløk
hoisinsaus
asiatiske pannekaker
Slik gjør du:
Riv kyllingen i passende strimler. Hvis kyllingen fremdeles er varm fra butikken kan du servere den med en gang. Er den blitt kald kan du varme den raskt i pannen i litt olje.
Legg kyllingen på et fat sammen med finsnittet vårløk og agurk i strimler.
Server med asiatiske pannekaker og hoisinsaus.
Denne saken er skrevet i samarbeid med og publisert på www.plusstid.no