Ribbe i bao med godt tilbehør

Hva med å teste ut ribbe i bao med kålsalat, wasabimajones og japansk ketsjup? En skikkelig deilig smakskombinasjon vi virkelig kan anbefale!

Du trenger:

Baolefser (jeg pleier å regne 2-3 bao pr person)

Ferdig stekt ribbe, her kan du også fint bruke ribberester. Da steker jeg de litt i panna før servering.
Kål- og ingefærsalat
Wasabimajones
Japansk ketsjup
Sesamfrø
Solsikkeolje til steking
Koriander

Kål- og ingefærsalat:
1 spiss eller nykål
100 g syltet ingefær
Salt

Kutt kålen og ingefær i tynne strimler , dryss over litt salt, masser det sammen og la det godgjøre seg litt før servering, sil evnt av om det er noe overflødig væske

Wasabimajones:
1 egg (temperert)
4 dl solsikkeolje
1 ss wasabipaste
salt
sitron

Ha temperert egg og wasabi i en bolle, kjør dette sammen med en stavmikser, mens du spèr med solsikke-oljen, til blandingen får tykk, majoneslignende konsistens, smak til med salt og sitronsaft.

Japansk Ketsjup:
2 dl østerssaus
2 ss ketsjup
1 ss worchestershiresaus

Bland alle ingrediensene

Ved servering:
Varm en stekepanne med solsikkeolje på middels sterk varme, stek Bao-lefsene gyldne og sprø på begge sider. Ha på majones, kålsalat, ribbe, japans ketsjup, ristede sesamfrø og finhakket koriander.

Server og nyt!