Omelett i muffinsformer

Er du på utkikk etter en enkel middag eller noe ekstra godt å sende med i matboksen? Lag sunne og gode omelettmuffins med masse grønnsaker som barna dine kommer til å elske! 

Hjemme hos oss er omelett laget i muffinsformer noe av det beste jeg kan lage til barna. Av erfaring blir det aldri igjen noen rester når vi lager dette. Jeg pleier å la barna tilsette det de ønsker i sin muffinsform. Da vet jeg at den blir spist, og de synes selv den smaker bedre enn når jeg har laget den. Sett fram skåler med feks brokkoli, tomater, pølser,  vårløk, ost og skinke  – og gå i gang:)

Fil 20.02.2018, 10 54 08.jpeg

Til 12 muffins trenger du:
12 egg
2 ss melk
1,5 ts bakepulver
0,5 ts salt
50-100 gram parmesan
brokkoli, paprika, vårløk, skinke, chorizo

muffinsform rå2.jpg

Slik gjør du:
Sett ovnen på 175 grader. Bland sammen melk, egg, bakepulver og ost. Smak til eggeblandingen med salt og pepper. Om alle ønsker likt fyll kan du også blande oppkuttet pølse/skinke og grønnsaker  i eggeblandingen. Her er det en som vil ha paprika og skinke, mens en annen brokkoli og chorizo og da lar jeg barna først legge det de vil ha i muffinsformen – før vi heller eggblandingen over.

Stekes i ca 25 minutter. 

 

Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med og publisert på plusstid.no