En god sandwich blir sjelden feil. Club sandwich er en av favorittene her i huset. Når det legges en god dose godsaker mellom to brødskiver funker det utmerket både som middag eller en god lunch. Hvordan jeg serverer sandwichen varierer. Noen ganger lager jeg et fat med sandwicher, mens andre ganger lager vi en sandwich-buffet hvor alle kan lage sin favoritt. Det siste er kanskje det mest populære. Om tiden er knapp kan stekt kylling byttes ut med kyllingpålegg eller en god kokt skinke.
Du trenger:
8 brødskiver godt brød - gjerne landbrød
2-3 kyllingbryst (evntuelt kyllingpålegg eller god kokt skinke)
bacon
4 egg
sylteagurk
tomat
salatblader
1-2 avocadoer
aioli eller majones
Slik gjør du:
Rist eller grill brødskivene ( du kan også la de være som de er om du har ferskt, godt brød) Krydr kyllingbrystet med salt og pepper. Stek de i en stekepanne eller på grillen til de er gjennomstekt. Sprøstek baconet og stek eggene på begge sider i samme panne, det gir bare god smak på eggene. Om du skal lage sandwicher smører du på et godt lag med aioli på begge skivene og legger på salat, kylling skåret i skiver, tomat, avocado og sylteagurk, legg så på den andre brødskiven. Om du velger buffet-varianten legger du alt pålegget på fat, så monterer alle sin egen sandwich. Club sandwichen smaker ekstra god med pomfri eller ovnsbakte poteter til.