Asiatisk roastbiffsalat

Denne fredagskvelden blir det en frisk og god asiatisk salat med mange gode smaker. Du tenker muligens at barna dine ikke kommer til å like det? Blandet er det ikke veldig populært her i huset heller.  Men løsningen ligger i i å ikke blande alle ingrediensene - og å servere nudler til. Barna elsker nudler. Så når vi voksne spiser roastbiffsalat - spiser barna nudler med strimlet roastbiff, gulrot, agurk og sukkererter ved siden av. Da er alle fornøyd og helgen kan begynne. 

Dette trenger du:
200 gram strimlet roastbiff
2 gulrøtter
2 vårløk
en halv agurk
50 gram sukkererter
en halv rødløk
2 ss sprøstekt løk
2 ss sesamfrø
frisk koriander

Dressing:
2 ss soyaolje
1 ss sesamolje
1 ss soyasaus
1 ss sukker
1 ts revet frisk ingefær
1 fedd hvitløk - finhakket
en halv rød chili

Slik gjør du:
Rens og skjær opp alle grønnsakene i tynne skiver eller strimler. Bland dette med roastbiffen. Strø sprøstekt løk og sesamfrø over. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Denne kan blandes inn eller serveres ved siden av.

Ønsker du en mer mettende salat kan det være godt å tilsette nudler.

Ha en deilig kveld!