En spicy, sunn og fargerik suppe som er perfekt både til hverdag og fest!
En varmende nudelsuppe med kylling er ikke bare super hverdagsmat i en travel hverdag, men det er også veldig hyggelig mat å invitere på. Du lager denne suppen på 15 minutter, og trenger ingen spesielle råvarer annet enn det du finner i en vanlig matvarebutikk.
Har du tid smaker det nydelig med hjemmelaget nanbrød til (se oppskrift her) men det fungerer fint med kjøpe-nan også.
Til 4-6 personer trenger du:
1,5 liter kyllingkraft (evt vann med kyllingbuljong)
2 kyllingbryst
2 vårløk
1 rødløk
1 paprika
1 fedd hvitløk
1 tommelfinger fersk ingefær, hakket
1 dl soyasaus
6 ss søt chilisaus
1 ss sesamolje
1/2 lime, saften av
nudler
fersk koriander
Slik gjør du:
Kok opp kyllingkraften. Del så opp kyllingen i terninger før du bruner den i en stekepanne. Legg den til side.
Del opp resten av grønnsakene i mindre biter. Ha så kyllingbitene samt alle ingrediensene ( bortsett fra koriander) oppi kraften. Kok opp før du lar det trekke til nudlene er ferdige (ca 5 minutter litt avhengig av hvilke nudler du bruker)
Smak til med salt og pepper. Ha over masse finhakket koriander og server gjerne sammen med et bryte-nanbrød.
Denne saken er publisert på Plusstid.no