Mandag: Squashsuppe
Dette er en av våre favoritt-supper! Virkelig god og mild på smak, og kan enkelt dresses opp med både sprøstekt spekeskinke, chiliolje og finhakket mynte slik at den er passende å servere selv i en dåp.
Se oppskrift her.
Tirsdag: Fiskegrateng med erter og makaroni
Det står flere steder at det ikke tar lengre tid å lage hjemmelaget fiskegrateng enn det tar å varme opp en kjøpegrateng. Vel, jeg er ikke helt sikker på akkurat det, men det tar kortere tid enn man skulle tro - og det beste av alt er at det alltid blir middag to dager på rad, noe jeg uten unntak blir like glad for hver gang jeg har laget det. Dessuten inneholder hjemmelaget fiskegrateng veldig mye mer fisk enn den du kjøper, noe som er grunn god nok til å lage den selv.
Se oppskrift her.
Onsdag: Ost - og skinkevafler
Grove vafler som stekes med ost og skinke er perfekt hverdagsmiddag de dagene du ikke har stort mer enn 5 minutter på å lage den.
Se oppskrift her.
Torsdag: Laks i lompe
Hvis jeg sier at denne smaksfulle, sunne og gode middagen er laget i underkant av 15 minutter - er det nok ikke sikkert du tror meg. Men det er helt sant!
Se oppskrift her.
Fredag: Taco med hjemmelagde salsaer
Tacofredagen løftes til nye høyder hvis den serveres med hjemmelagde salsaer! Her har du fire av våre favoritter.
Se oppskrift her.
Lørdag: Lørdagspizza
Hvem er ikke vokst opp med deilig norsk pizza med kjøttdeig, løk, oregano og masse ost på en herlig tykk bunn? Hvor en pizza var nok til en hel familie? Det er ikke så ofte jeg lager denne pizzavarianten lenger, men barna elsker den. Noe som resulterer i at den i den siste har blitt etterspurt.
Se oppskrift her.
Søndag: Ørret i rømmesaus
Kan vi ikke bare begrave myten om at barn ikke liker fisk en gang for alle?
Se oppskrift her.
Ukas bakst: Hjemmelaget frukt - og nøttebar
Med all den fantastiske snøen som har kommet er det nok av anledninger for å komme seg ut på tur, enten det er på ski, på beina eller skøyter. I vår familie kan vi sette likhetstegn mellom tur og noe godt i sekker. Hjemmelagde barer er veldig populært hos oss. Fint å spise selv på de kaldeste dagene når det ikke frister å sette seg ned, og fulle av god smak og energi.
Se oppskrift her.