Mitt bidrag til grillfesten.

Sola skinner og grillsesongen er her! Kanskje du skal ha eller på en grillfest til helgen?  Vi har oppskrift på verdens beste ketsjup og Thousand Island, det perfekte tilbehør både til grillede pølser og hamburgere. Dette tilbehøret løfter ikke bare grillmåltidet, men de er veldig greie å lage. De kan fint lages dagen før, og de er perfekt å ta med som bidrag om du er bedt på grillfest. God helg☀️

Du trenger til Ketsjupen
1 boks hermetiske tomater av god kvalitet
1 liten løk
2 ss olivenolje
1,5 dl brunt suker
1 dl eplesidereddik
salt

Slik gjør du :
Fres løken i oljen til den er blank. Tilsett så resten av ingrediensene - bortsett fra saltet, det smaker du til med til slutt. La blandingen småkoke i ca en time, den skal da ha tyknet. Kjør deretter blandingen i en blender, eller bruk stavmikseren. Avkjøl og ha over på glass/flaske.

Du trenger til Thausand Island`en
2 dl majones (gjerne hjemmelaget)
1 dl Heinz ketsjup
2 ts paprikapulver
1 ts worcestersaus
1 liten bunt hakket dill
salt

Slik gjør du det:
Kjør alt sammen med en stavmikser, smak til med salt.