De siste dagene har vi virkelig fått kjenne på sommervarmen☀️ Med mai, sol og tosifrede varmegrader på gradestokken ønskes is-sesongen velkommen. Jeg vet ikke hvordan det er hos dere, men her blir det fort mye vil ha mer. Jo mer is barna får, jo mer vil de ha. Og ja! Også gjerne til frokost. Selv om jeg i svake stunder har gitt etter og de faktisk har fått is til frokost, var det to små som ble temmelig overrasket da jeg i går foreslo: "hva om vi spiser is til frokost ?" At isen var laget av granola, bær og yoghurt, ble ikke noe nederlag, nei frokostisen ble mottatt med stor suksess🙌🏼☀️☀️
Du trenger:
Granola (her kan du bruke en god kjøpe-granola)
honning, flytende
3 dl naturell yoghurt
0,5 ts vaniljesukker (gjerne hjemmelaget)
2 ts melis
Blåbær
Slik gjør du
Ha en ss granola i hver form, ha så litt honning over. Bland sammen yoghurt naturell med vaniljesukker og melis og ha dette oppi, men ikke fyll formen helt opp. Ha en liten spiseskje med blåbær oppi hver form som du dytter litt ned, før du legger et lite lag granola lpå toppen. Sett så frokostisen i fryseren, la stå til den er frossen(4-5 timer), men gjerne natten over.