Bringebæris

Nå er bringebærene på sitt aller beste. Vi har i en ukes tid gått og kost oss med villbringbærene i skogkanten til hagen. Lite slår smaken av søte, små villbringebær. Men i dag kom svigerfar og svigermor med to kasser med de største bringebærene jeg har sett - og så utrolig gode. Bærene kom fra Mo i Gudbrandsdalen. Så nå har det både blitt sylting, islaging og ikke minst masse bringebærspising. Her får du oppskriften på vår hjemmelagde youghurt-is med bringebær. Så godt, så enkelt!

Du trenger:
4 ss kremfløte
6 ss yoghurt naturell
100 gram sukker
500 gram bringebær

Slik gjør du det:
Vask og rens bringebær. Mos dem med en stamper og rør inn sukkeret - bland så inn yoghurt og kremfløte. Ha blandingen over i isformer og frys.  Lag de gjerne dagen før de skal serveres så de får stå i fryseren over natten. Og helt riktig - du trenger ikke ismaskin til disse ispinnene:)