Ananas- og myntedessert

Friskt, søtt og nydelig!

Dette er den perfekte hverdagsdesserten, spesielt etter litt sterk mat som indisk og thai. Kombinasjonen av ananas, kokos, lime og mynte er bortimot perfekt og sørger for en frisk og søt avslutning på måltidet. Her snakker vi latterlig lite innsats, og bøttevis med smak!

Finner du ikke kokosyoghurt i butikken, smaker det også veldig godt med naturell yoghurt, enten den vanlige eller greske varianten.

IMG_3196.jpg
IMG_3194.jpg

Du trenger:
1 stor ananas
150 gram blåbær eller andre gode friske bær
en liten bunt frisk mynte
3 ss lyst rørsukker
250 gram kokosyoghurt

Slik gjør du:
Skrell ananasen og skjær den i skiver. Legg skivene på et stort fat sammen med blåbærene.
Riv av myntebladene og gni dem til mos i en morter. Ha i sukkeret og gni igjen.
Dryss myntesukkerblandingen over ananasen.
Halver en lime til å presse over, og sett det på bordet sammen med kokosyoghurt.

Server! Og spis gjerne med pinner!

Denne saken er publisert på Plusstid.no