Hurtiggrøt

Vi elsker kjøleskapsgrøt som lager seg selv over natten, men hvor ofte våkner du ikke og har glemt å lage grøten kvelden før? Du har ikke lyst på brødskiver, og det mest fristende er derimot å løpe ut av døren uten frokost. Men så kom vi over et hot tips fra Tom Victor Gausdal. Bruk glutenfrie havregryn i kjøleskapsgrøten! De løser seg raskere opp enn vanlig, dessuten smaker de veldig godt. Blandet med chiafrø, yoghurt naturell, litt honning og banan, så har du den perfekte frokosten:)

IMG_7662.jpg

Til en porsjon trenger du:
1 dl glutenfri havregryn
1 dl naturell yoghurt
1 dl melk ( jeg bruker ekstra-lettmelk)
1 ss honning
1 -2 ss chiafrø

banan evnt nøtter til topping:)  

 

Slik gjør du det
Bland sammen havregryn, chiafrø, melk og youghurt og honning. Rør sammen. Lag deg en kaffe og ta deg en dusj, og når du kommer tilbake er det bare å toppe frokosten med oppkuttet banan og evnt noen ristede nøtter:) så kan en ny dag starte☀️