Iskaffe


God morgen:) Kan jeg friste med en iskaffe i varmen? Jeg begynte å lage min egen iskaffe for et par år siden, iskaffen ble til som følge av at mannen alltid løp fra den siste espressoen han lagde på morgenen. Siden jeg ikke er så gla i espresso og mindre gla i å kaste mat, frøys jeg ned Epressoen i isterninger. Jeg testet med et par-tre terninger i et glass melk en varm sommerdag, og for en suksess! Har vært min iskaffe-favoritt siden, så godt, så enkelt😋☀️☀️☀️

IMG_5055.JPG

Til iskaffen trenger du:
3-4 isbiter laget av espresso
2-3 dl melk
evnt en ts eller to med brunt sukker om du foretrekker søt kaffe

Slik gjør du:
Frys ned espressoen i små isbitformer. Når du har lyst på en iskaffe har du 3-4 isbiter i et glass kald melk. Smak til med litt brunt sukker om du liker litt søt kaffe. Deretter gjenstår bare å røre rundt og i løpet av noen minutter (i hvertfall i denne varmen) begynner kaffeterningene å smelte og du har en deilig iskaffelatte.