Treretters julemiddag

Trenger du inspirasjon til årets julemiddag? Her er vårt forslag til en treretters meny til julaften!

IMG_1093.jpeg

Forrett: Røkelaksmousse på rugbrødtoast

Dette er den perfekte forretten til både ribbe, kalkun og pinnekjøtt.

Flere tips til forrett til julemiddagen:
Toast med løyrom

Hovedrett: Langtidsstekt (og perfekt!) ribbe

Etter vi kom over denne oppskrifter har ribba blitt vellykket hver eneste gang. Derfor tar vi ingen sjanser når vi lager årets julemiddag. Vi bruker denne oppskriften. Gi det et forsøk du også, jeg tror nesten vi tør å garantere at det blir en suksess!

Lurer du på hva slags tilbehør du skal servere til ribba?
Vårt favoritt-tilbehør finner du her:
Hjemmelaget rødkål
Grønnkål med epler og bacon
Honningstekte epler med svisker og løk
Stekte poteter

JULEDESSERT MED IS, MULTER OG HJEMMELAGET KROKAN

Her har du en av våre favoritt-desserter til jul. Denne desserten er like enkel å lage som den er god. Det er enkelt og greit en skikkelig god vaniljeis servert med hjemmelaget krokan og lune molter.

Flere tips til dessert på julaften:
Juledessert med havreflarn, salt karamell og vaniljeis. Se oppskrift her.
Panna cotta med vanilje & salt karamell.
Se oppskrift her.
Riskrem. Se oppskrift her.