Jeg elsker hjemmelaget granola, men innimellom tar det for lang tid å lage. Da er denne frokosten et supert og sunt alternativ. Den er kjapp å lage og smaker utrolig godt både for store og små.
Du trenger:
Havregryn
Kokosflak
Blåbær
1 ts smør
Yoghurt naturell
Evt akasiehonning
Slik gjør du det:
Fyll opp stekepannen med et passende lag havregryn. Rist dette på høy varme i 3-4 minutter. Hell så oppi kokosflak (jeg pleier å kjøpe på helsekosten) og rist dette sammen med havregrynene til kokosen har fått litt farge. Pass på, den blir fort brent. Hell så blandingen over i en krukke.
Smelt en ts smør i pannen, ha i ferske blåbær og varm disse til de er blitt blanke. Ta dem av varmen når de ser ut som de er rett ved å sprekke.
Ha yoghurt naturell i en bolle, hell over en passende mengde havre- og kokosblanding. Ha så de varme blåbærene på toppen, og hvis du ønsker det kan du i tillegg servere den med litt flytende honning på toppen.
***